logo

SON DAKİKA

Zonguldak'ta karşıt görüşlü iki grup yürüdü, tartışmalar çıktı

zonguldakta-karsit-goruslu-iki-grup-yurudu-tartismalar-cikti




19 Haziran 2013 Çarşamba 10:29

 ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde bir grup genç hükümet lehine sloganlarla yürürken, başka bir grup da Gezi Parkı olayları nedeniyle yürüyerek hükümeti protesto etti.

Gençlik Platformu adı altında hükümete destek veren bir grup genç ile Gezi Parkı olayları nedeniyle hükümeti protesto eden başka bir grup, ilçe merkezinde aynı alanda toplandı. Karşı iki grup da alkış ve sloganlarla tepkilerini dile getirirken, polis iki grup arasında yaşanabilecek gerginliğe karşı önlem aldı. Hükümet lehine gösteri yapan grup Atatürk Anıtı'na yürüdü. Basın açıklaması sırasında anıta gelen Gezi eylemcilerinden bir kadın, gençlere tepki gösterdi. Kalabalık, kadının anıt önünden ayrılmasından sonra İstiklal Marşı'nı okuyarak dağıldı.

Bu arada Gezi eylemcileri de ilçe merkezinde yürüyerek hükümeti protesto etti. Kalabalığın yürüyüşü sırasında bir ara yol ulaşıma kapandı. Gezi eylemcileri, bir sürücüye üzerlerine aracı sürdüğü iddiasıyla tepki gösterdi. Gerginlik, polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Bu sırada polis ve eylemclier arasında da kısa süreli bir tartışma yaşandı. Bozhane mevkiine kadar sloganlarla yürüyen kalabalık, daha sonra olaysız dağıldı.

 



Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/zonguldak-ta-karsit-goruslu-iki/gundem/detay/1724873/default.htm



Etiketler: Zonguldak , Ereğli , Atatürk Anıtı , Grup


Haber okunma sayısı: 1423

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR Tüm Yorumlar

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

GİRESUN - Hava Durumu

GIRESUN

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

ZİYARETÇİ SAYACI