logo

SON DAKİKA

BM'den 2. Gezi Parkı açıklaması

bmden-2-gezi-parki-aciklamasi Birleşmiş Milletler'den (BM) Gezi olaylarıyla ilgili ikinci bir açıklama geldi. BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun, Gezi Parkı odaklı gösterilere ilişkin "azami itidal ve diyalog" çağrısı yaptı.

Brezilya lideri: "Protestolarla gurur duydum"

brezilya-lideri-protestolarla-gurur-duydum Brezilya Cumhurbaşkanı Dilma Rousseff ülkesinde onbinlerce kişinin daha iyi imkânlar için sokağa çıkmış olmasından gurur duyduğunu söyledi.

Aç pitbullar kalp krizinden ölen sahibini yedi

ac-pitbullar-kalp-krizinden-olen-sahibini-yedi İspanya’da bir kişinin cesedi, evinde beslediği iki pitbull cinsi köpeği tarafından parçalandı. İsmi Angel Javier C. M. (39) olarak açıklanan şahsın, cesedine yapılan otopsi sonucunda kalp krizinden

Beyaz Saray'dan ikinci Gezi açıklaması

beyaz-saraydan-ikinci-gezi-aciklamasi Beyaz Saray, Türkiye'deki "Gezi Parkı" protestolarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

The Telegraph: "Erdoğan protestolara kulak vermelidir"

the-telegraph- İngiliz Telegraph gazetesi Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Taksim'de başlayan ve tüm Türkiye'ye yayılan protestolara kulak vermesi gerektiğini yazdı.

Çin'de Tuvalete Atılan Bebek Böyle Kurtarıldı

cinde-tuvalete-atilan-bebek-boyle-kurtarildi Çin'de bir kadın doğum yaptı. Bebeğini tuvalete attı.

Su yüzüne çıkamayan denizaltı alay konusu oldu

su-yuzune-cikamayan-denizalti-alay-konusu-oldu İspanya tam 680 milyon dolar araştırma geliştirme harcaması yaparak suyun altına dalabilen ama su yüzüne çıkmayı beceremeyen denizaltı üretti. Olay İspanya'da alay konusu oldu.

Rusya uyardı: "Ortadoğu’da gerilim..."

rusya-uyardi-ortadoguda-gerilim Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde yaşanan gerilimin kalıcı olma riski bulunduğunu ve krizin büyük olasılıkla bölge dışına taşabileceği uyarısında

Kışla önünde satırlı terör

kisla-onunde-satirli-teror Londra’daki Kraliyet Topçu Kışlası yakınında düzenlenen korkunç saldırıda bir İngiliz askeri güpegündüz satırla öldürüldü. İngiliz basını askerin kafasının kesildiğini belirtirken

İngiltere'yi ayağa kaldıran cinayet

ingiltereyi-ayaga-kaldiran-cinayet İNGİLTERE'nin başkenti Londra'da kışla yakınlarında bir asker iki kişinin saldırısı sonucu öldürüldü

Mısır'da çekirge istilası

misirda-cekirge-istilasi Mısır'ın Sina Yarımadası'nda mart ayında ortaya çıkan ve birçok Arap ülkesinde yayılarak büyük tahribata yol açan çekirgelerin, bölgeye geri döndüğü bildirildi.

ABD'den İran'a 100 milyar dolarlık dev darbe!

abdden-irana-100-milyar-dolarlik-dev-darbe İran'ın Nükleer programını yavaşlatmaya yönelik çalışmalarını sürdüren ABD yönetimi, İran'a 100 milyar dolarlık bir darbe vurup ekonomisini çökertmeyi amaçlıyor.

Esad tehdit savurdu: 'Bedelini ödeyecekler'

esad-tehdit-savurdu-bedelini-odeyecekler Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, muhalifleri destekleyen Batı'yı tehdit ederek, "Batı dünyası Suriye'de El Kaide'yi desteklemesinin bedelini ağır ödeyecek" dedi.

Nato, Afganistan’da çocuk katliamı yaptı

nato-afganistanda-cocuk-katliami-yapti Afganistan’ın doğusundaki Kunar vilayetinde ortak operasyon düzenleyen Nato ve Afgan güçleri, yanlış hedefi vurdu.

ABD'li diplomat Afganistan'da öldürüldü

abdli-diplomat-afganistanda-olduruldu ABD, Eylül 2011’de Libya büyükelçisinin öldürüldüğü saldırının ardından, dün Afganistan’da bir konvoya düzenlenen saldırıda 25 yaşında bir kadın diplomatını kaybetti.
Anne Smedinghoff,

Roman Abramovich gözaltına alındı!

roman-abramovich-gozaltina-alindi İngiltere'nin Chelsea takımının sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in ABD'de gözaltına alındığı açıklandı.

Evine giren yılanı öldürmek isterken evinden oldu

evine-giren-yilani-oldurmek-isterken-evinden-oldu ABD’de Teksas’ın Bowie Country bölgesinde evine giren yılanı benzin döküp yakarak öldürmek isteyen ev sahibi, evinden oldu.

Kafeste feci şekilde can verdi

kafeste-feci-sekilde-can-verdi ABD’nin California eyaletindeki özel bir vahşi hayvan kampında, gönüllü olarak çalışan kadın stajyer, parktaki bir aslanın saldırısı sonucu öldü.

Çalılıkta sevişen kadını paramparça ettiler

calilikta-sevisen-kadini-paramparca-ettiler Afrika ülkelerinden Zimbabwe’de çalıların arasında sevgilisiyle sevişen bir yerli kadını aslanlar parçaladı.

Putin'in nüfusla sınavı: Muslukları açtı!

putinin-nufusla-sinavi-musluklari-acti Rusya, uzun yıllardır devam eden nüfus azalması ve yaşlanması sorununun önüne geçmek için milyarlarca dolarlık teşvikler uyguluyor.

GİRESUN - Hava Durumu

GIRESUN

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

ZİYARETÇİ SAYACI