logo

SON DAKİKA

Piyasalar şokta

piyasalar-sokta İstanbul Taksim'deki Gezi Park'ında geçen hafta başlayan eylemlerin, haftasonu farklı illerde yüz binlerce insanın katıldığı protestolara dönüşmesinin ardından siyasi tansiyondaki artışın etkisiyle

Kilosu 2 bin euro!

kilosu-2-bin-euro Elazığ'ın Baskil İlçesine bağlı Karakaş köyü İbriş mezrasında meşelik alanlarda doğal olarak yetişen ve ekonomik değeri nedeniyle "kara elmas" ve "siyah inci" olarak nitelendirilen trüf

Babacan'dan flaş Turkcell açıklaması

babacandan-flas-turkcell-aciklamasi Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Turkcell Yönetim Kurulu’nun belirlenmesi sürecine ilişkin, "Şimdi yine çıkmaza girerse SPK, birkaç adım atacak mecburen. Sonuçta böyle bir şirketin yönetimsiz

VERGİSİZ ASGARİ ÜCRETTE UZLAŞMA

vergisiz-asgari-ucrette-uzlasma Yeni anayasada çalışma yaşamını ilgilendiren önemli düzenlemelerde uzlaşma sağlandı.

Moody’s Türkiye’nin notunu ‘full’ledi!

moodys-turkiyenin-notunu-fullledi Moody’s Türkiye’nin kredi notunu ‘yatırım yapılabilir’ seviyeye taşıdı. Böylece Türkiye Fitch’in ardından Moody’s’ten de ‘yatırım notu’ aldı. Babacan, “Artık ülkemiz tam anlamıyla

Sırma Su yabancıya satıldı

sirma-su-yabanciya-satildi Fransız Danone Türkiye'nin önde gelen su ve gazlı içecek markalarından Sırma Su'yun yüzde 50.1 hissesini satın aldı.

Otomobil fiyatlarına 500 TL zam geliyor!

otomobil-fiyatlarina-500-tl-zam-geliyor AB'ye uyum çerçevesinde TIR'ların yüksekliği 4 metreyle sınırlanacak. 7 yerine 6 araç taşımak zorunda olan lojistik şirketlerinin maliyeti ise yüzde 15 artacak. Tebliğ değişmezse otomobile yüzde 1

Koç: Yerli oto intihar olur

koc-yerli-oto-intihar-olur Yerli otomobilin "ticari bir intihar" olacağını söyleyen Mustafa Koç, iptal edilen köprü ve otoyol ihalesi için de 'O defter bizim için kapandı' dedi.

BES'te katılımcı sayısı 3,5 milyona yaklaştı

beste-katilimci-sayisi-35-milyona-yaklasti Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Koçak, Bireysel Emeklilik Sisteminde katılımcı sayısının, 31 Mart itibariyle 3 milyon 434 bin 115'e yükseldiğini bildirdi.

Taksilere "kartlarla" ödeme yapılabilecek

taksilere-kartlarla-odeme-yapilabilecek İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul’daki taksi, taksi-dolmuş ve minibüslerde, elektronik bilet kullanımını öngören karar doğrultusunda, bu araçlara kredi kartı ve İstanbulkart ile ödeme

Sigorta sektörü 78 milyon zarar açıkladı

sigorta-sektoru-78-milyon-zarar-acikladi Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Recep Koçak, geçen yılın 9 ayında sigortacılık faaliyetlerinden 78 milyon lira zarar edildiğini söyledi.

Demiryolları özel sektöre açılıyor

demiryollari-ozel-sektore-aciliyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık Anonim Şirketi (TCDD Taşımacılık A.Ş.) kurulmasını öngören tasarı, TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

Yabancılar İMKB'de 8 ayın ardından satışa geçti

yabancilar-imkbde-8-ayin-ardindan-satisa-gecti İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) 2012 Haziran ayından itibaren sürekli net alış tarafında olan yabancı yatırımcılar, Şubat ayında 59 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi.

Petkim'den ihracat rekoru

petkimden-ihracat-rekoru PETKİM, 2012 yılında 1 milyar 41 milyon dolar ile tarihinin en yüksek ihracatını gerçekleştirdi.

Otomotivde ihracat son 5 yılın en iyi Şubat ayını gördü

otomotivde-ihracat-son-5-yilin-en-iyi-subat-ayini-gordu Otomotiv endüstrisi, AB'ye yönelik ihracatta son dönemin en iyi çıkışını yaptı. Uzun zamandır gerileme yaşanan AB ülkelerine ihracat, Şubat ayında yüzde 11 artış gösterdi.

Kredi artış hızı son yedi ayın en yükseğinde

kredi-artis-hizi-son-yedi-ayin-en-yukseginde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre 22 Şubat haftasında kredilerin artış hızı yüzde 19,3 ile son yedi ayın en yükseğinde bulunuyor.

Üretimi de satışı da arttı

uretimi-de-satisi-da-artti Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ), 2012 yılında üretim miktarını yüzde 7.5, toplam satışını ise yüzde 6,5 oranında arttırdı.

S&P sessizliğini bozdu: İddialar asılsız

sp-sessizligini-bozdu-iddialar-asilsiz Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) ABD’de kuruluşun bağlı bulunduğu ana şirket olan McGraw-Hill aleyhine açılan davaya ilişkin olarak, "Kredi reytinglerinin daha

Şeker Piliç üretimi ve satışı durdurdu

seker-pilic-uretimi-ve-satisi-durdurdu Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ, alacakları ve hesapları üzerinde ihtiyati haciz bulunması nedeniyle hammadde alım imkanı kalmadığını, üretim ve satışlarının durdurulacağını bildirdi.

GİRESUN - Hava Durumu

GIRESUN

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

ZİYARETÇİ SAYACI