logo

SON DAKİKA

Ertuğrul Günay AK Parti'den ayrılacak mı

ertugrul-gunay-ak-partiden-ayrilacak-mi



AK Parti'nin dünkü grup toplantısına da katılmayan AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay için partiden ayrılacak söylentileri çıktı
19 Haziran 2013 Çarşamba 10:30

AK Parti vekili Ertuğrul Günay gezi olayları hakkındaki yorumları sonrasında ilk çalımı yedi. TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı konuşma yapmak isteyen AKP'li Ertuğrul Günay'a izin verilmedi. Günay  AK Parti'nin dünkü grup toplantısına da katılmayınca Ankara kulislerinde 'ayrılacak' söylentileri çıktı.

YALÇIN AKDOĞAN: 'GÜNAY BİZİ ÇOK ÜZDÜ'

24 TV'de konuşan Başbakan'ın danışmanı Yalçın Akdoğan'dan da Günay için ince mesajlar geldi.

Akdoğan şunları söyledi; "Bir insanı ne dediği kadar nerede dediği, ne zaman dediği, nasıl dediği de önemlidir. Ben daha ileri şeyler söylemek istemem ama bizi çok üzdü. Ak Parti camiasında büyük bir kitlenin bundan üzüntü duyduğunu biliyorum. Bu eleştirileri doğru zemin ve ortam içerisinde yapmak lazım.

Gezi Parkı eylemleri başlangıcından itibaren muhalif çıkışlarını ve hükümet yönelik eleştirel tutumunu sürdüren AKP İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’a partisinden ilk çalım geldi.

Günay, TBMM Genel Kurulu’nda "gezi olaylarıyla ilgili" gündem dışı konuşmak yapmak isteyince grubundan vize çıkmadı.

PARTİ GRUP TOPLANTISINA GİTMEDİ

Günay, dün saat 14.45’de basın toplantısı yapacağını duyurdu. Ancak, ilerleyen saatlerde iptal etti. AK Parti Grup toplantısına da katılmayan Günay’ın durumu merak yarattı.

Cep telefonu bir süre kapalı olan Günay, daha yaptığı açıklamada, “ Bugün dört gurup toplantısı vardı. Bu yüzden basın toplantısını yarına bıraktım” dedi.

Günay'ın bugün saat 11.00’da basın toplantısı yapması bekleniyor

İÇİYORUM DİYEN GELDİ

Günay’ın yol arkadaşı Erdal kalkan da grup toplantısına katılmadı. ABD’den, “ Ben de içiyorum”, “ Üçüncü köprünün adını Yavuz Sultan selim olmasın” diyen İbrahim Yiğit, grup toplantısına katıldı.

 



Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/ertugrul-gunay-ak-parti-den/siyaset/detay/1724871/default.htm



Etiketler: ABD , TBMM , Ankara , İzmir , Ertuğrul Günay , Ak Parti , saat , Parti , Yalçın Akdoğan , nerede , Grup , istemem , Olmasın , sultan


Haber okunma sayısı: 1426

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR Tüm Yorumlar

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

GİRESUN - Hava Durumu

GIRESUN

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

ZİYARETÇİ SAYACI