logo

SON DAKİKA

Instagram'a video özelliği geldi!

instagrama-video-ozelligi-geldi



Instagram az önce kullanıcıları için hayatlarının her anını kolayca ölümsüzleştirebilecekleri ve mobil cihazları ile harika videolar yaratabilecekleri yeni video özelliğini duyurdu.
21 Haziran 2013 Cuma 10:08

 

Instagram yeni video özelliği ile 130 milyon kullanıcıdan oluşan topluluğuna hikayelerini paylaşmanın bir başka kolay ve eğlenceli yolunu sunuyor. Kullanıcılar söz konusu yeni özellik sayesinde 15 saniyeye kadar olan videolarını kolayca çekip düzenleyebilecek ve videolar için özel oluşturulmuş 13 yeni filtreden istediklerini seçerek çektikleri videoları daha güzel ve özel hale getirebilecek. Kullanıcılar ayrıca video paylaşırken, kaydettikleri videodan en sevdikleri görüntüyü kapak karesi olarak seçerek videolarının küçük resminin de haber akışında güzel görünmesini sağlayabilecekler.   
 
Bu muhteşem video deneyiminin bir parçası olarak Instagram ayrıca her zaman daha fazlasını hayal eden bilim adamları tarafından geliştirilen ve gelişigüzel çekilen sarsıntılı videoları mükemmele dönüştüren yeni “Cinema” teknolojisini de hayata geçiriyor. 
 
Instagram’ın yeni video özelliği bugünden itibaren tüm iOS ve Android işletim sistemli cihazlar için Apple Store ve Google Play’den indirilebilecek. 


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/instagram-a-video-ozelligi-geldi-/internet/detay/1725806/default.htm


Haber okunma sayısı: 1495

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR Tüm Yorumlar

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

GİRESUN - Hava Durumu

GIRESUN

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

ZİYARETÇİ SAYACI