logo

SON DAKİKA

Meclis’te cinsel taciz kavgası!

mecliste-cinsel-taciz-kavgasi



Bülent Arınç ile CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce arasında “cinsel taciz” kapışmasına dönüştü.
21 Kasım 2012 Çarşamba 08:50

MHP’nin TRT ve AA’nın yönetiminde taraflı yayın yapıldığı, yandaşlarına kaynak aktardığı gerekçesiyle Arınç hakkında verdiği gensorunun Meclis Genel Kurul’ndaki görüşmesi Arınç ile CHP’li İnce arasında düello gibi geçti. İnce, “Bu dünyayı hallettiniz, öbür dünyayı da hallettiniz, Resmi Gazete’nin atama sayılarında çok sayıda Arınç soyadını görüyorum, dolayısıyla sülale işlerini de hallettiniz. Siz niye ağlıyorsunuz, millet ağlıyor, analar ağlıyor, atanamayan öğretmenler ağlıyor. Orada da adil değilsiniz Sayın Arınç. Unutmayınız ki sizin de çarkınız kırılır, güvendiğiniz padişah da bir gün devrilir” diye konuştu.
 
"NAMUSTAN BAHSEDECEK SON KİŞİ"
 
Arınç ise İnce’nin tamamen şahsiyetle uğraştığını savunarak, “Şu Meclis’te 550 kişi var. Ahlaktan, adaletten, namustan bahdecek olsak sizin en son konuşacak olmanız lazım. Çünkü bu Meclis’te birçok milletvekili hakkında dokunulmazlık fezlekeleri var. Bu milletvekilleri içinde bir tek dosya cinsel tacizden, o da size ait” dedi.
 
"DOSYAYI SİZ HAZIRLATTINIZ"
 
Bunun üzerine sinirle kürsüye gelen İnce, “Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız şerefsizsiniz, namussuzsunuz, ahlaksızsınız. O dosyayı siz hazırlattınız, Muharrem İnce’yi susturmak için savcıya talimat verdiniz. Sizde birazcık namus varsa, birazcık şeref varsa dokunulmazlığımı kaldırırsınız. Ben bundan korkmuyorum, yargılanmak istiyorum. Başbakan’ın da resmi evrakta sahtecilik dosyası var, Başbakan sahteci mi? Savcıya talimatı siz verdiniz, sizin hükümetiniz verdi. Ben bir gün bunu buraya getireceğinizi biliyordum. Benim yüreğim yerinde, abdestimden şüphem yok. Ne yaptığımı biliyorum, dokunulmazlığımı kaldırın” dedi. Bu sırada AK Partililer “Hadi oradan, istifa et. Ne yüzle konuşuyorsun. Bağırma rezil oldun” diye bağırdılar.
 
"ŞU KOLTUKLAR GİBİ KIZARIR"
 
Arınç ise, “Bizim inancımızda ayıpları örtmek esastır. Bugüne kadar sabrettik, ama insaf! Adaletten, namustan bahseden bir insanın foyasını meydana çıkarmak lazım. Şu anda suçluluğun telaşı içindesin. O dosyadaki mesajları okusak insanın yüzü şu koltuklar gibi kızarır. Yanındaki bayan milletvekilinden utan, istifa et. Partili bir bayana karşı işlediğin bu haltın cezasını da göreceksin, hesabını da vereceksin” diye konuştu.
 
ARINÇ DİLEKÇEYİ YIRTTI
 
İnce de yerinden, “O savcıyı arayan sensin. Hadi kaldır dokunulmazlığımı” diye bağırdı. İnce dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin dilekçeyi de hemen yazarak Meclis Başkanlık Divanı’na gönderdi. Arınç, kavasın kendisine verdiği dilekçeyi sinirle yırttı.
 
EŞLERİNİZ TRT’DE
 
Arınç, önerge sahibi MHP’lileri yanıtlarken de, “Acaba MHP grubundan bazı arkadaşlarımızın eşleri, baldızları, çocukları bu kurumda var mıdır diye baktım. İlk elememizde 10 tane çıktı. Onları bu işe aldıran sizsiniz. Dört tane çoğalttım, dört grup başkanvekiline bu isimleri vereceğim. Burada önerge sahiplerinin o ciğerpareleri de olduğu için bunu veriyorum veya sevgili eşleri olduğu için bunu veriyorum” dedi. Gensorunun gündeme alınması AK Partililerin oylarıyla reddedildi.
 
diyarbakır escort


Haber okunma sayısı: 1402

Kaynak: Ok.Net

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR Tüm Yorumlar

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

GİRESUN - Hava Durumu

GIRESUN

ÇOK OKUNANLAR

  • Haber bulunamadı

ZİYARETÇİ SAYACI